Η επιχείρησή μας υπάρχει στο χώρο των γραφικών τεχνών εδώ και αρκετά χρόνια στην Καλλιθέα, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες έντυπης επικοινωνίας .

Με εχέγγυα την τεχνογνωσία, την πείρα, την εξυπηρέτηση, την ευχάριστη διάθεση, την ποιότητα & τις λογικές τιμές, μπορέσαμε και επιτύχαμε να έχουμε διάρκεια στο χρόνο και επιπλέον να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας,  μετά την παρότρυνση από τους πελάτες μας, στον τομέα «γάμος – βάπτιση» για ένα ακόμα πιο ομοιόμορφο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Έτσι δημιουργήσαμε για εσάς ένα ακόμα χώρο 2 ορόφων στο Π. Φάληρο που με γούστο, φινέτσα και υψηλή αισθητική έχουμε επανδρώσει με ποιοτικά προϊόντα γάμου – βάπτισης.

Με μια επίσκεψή σας στο χώρο μας θα μπορέσουμε με στυλ και άποψη να εξασφαλίσουμε για εσάς λύσεις σε προσκλητήρια γάμου και προσκλητήρια βάπτισης για την πρώτη εντύπωση των καλεσμένων σας. Θα περιπλανηθείτε στο 200τμ. χώρο μας σε μια μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερες χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου και παραμυθένιες μπομπονιέρες βάπτισης, που είναι ένα μικρό αλλά σημαντικό δώρο από εσάς για τους καλεσμένους σας.

Επίσης, οι άξιοι κουμπάροι θα μπορέσουν, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να επιλέξουν τα είδη κουμπάρου που χρειάζονται για την τελετή όπως στέφανα γάμου, λαμπάδες γάμου, καράφες και ποτήρια.

Φυσικά δεν ξεχάσαμε τους απαιτητικούς νονούς και νονές, με μεγάλη ποικιλία από επιλεγμένα ρουχαλάκια βάπτισης και από χειροποίητα σετ βάπτισης στο θέμα σας.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται διότι η επιχείρησή μας απαρτίζεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με πολύ προσεχτικά επιλεγμένους συνεργάτες. Για το λόγο αυτό είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσουμε μαζί σας πρωτότυπες, μοναδικές και αξέχαστες διακοσμήσεις γάμου και διακοσμήσεις βάπτισης, με στόχο πάντα το τέλειο αποτέλεσμα που θα ολοκληρώσει το μυστήριο εκφράζοντας το θαυμασμό τους όλοι για αυτό.

Ένα μυστήριο θεωρείτε ολοκληρωμένο όταν από το πρώτο στοιχείο όπως το προσκλητήριο, συνεχίζοντας με την μπομπονιέρα και τέλος με το στολισμό γάμου ή το στολισμό βάπτισης, υπάρχει αρμονία, συνέχεια, φινέτσα, κομψότητα. Όλα αυτά θα σας ακολουθούν στις αναμνήσεις σας μέσα από το video και τις φωτογραφίες γάμου ή βάπτισης.

Εμείς έχουμε καταφέρει με σεβασμό στον πελάτη και εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μας να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με ποιότητα, υψηλό γούστο, στυλ, έμπνευση και κυρίως αγάπη για αυτό που κάνουμε για τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής σας, ώστε σίγουρα να σας μείνουν αξέχαστα και να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας.  

Τι πρέπει να γνωρίζεται....?

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν φπα

Καλάθι Ολοκλήρωση

Κατασκευαστές

Χωρίς κατασκευαστές