Χειροποίητη πάνινη κρεμαστή μπομπονιέρα αερόστατο 3D

Χειροποίητη πάνινη κρεμαστή μπομπονιέρα αερόστατο 3D
Χειροποίητη πάνινη κρεμαστή τρισδιάστατη μπομπονιέρα αερόστατο με ζικ-ζακ navy μπλε - λευκο ύφασμα ή μπλε - σιέλ - εκρού ύφασμα με πατρόν.

περισσότερες πληροφορίες

4,55 € με φπα

3db

Προσθήκη

Υφασμάτινη χειροποίητη κρεμαστή μπομπονιέρα αερόστατο 3D σε διάφορα διαθέσιμα σχέδια.

Το πρώτο είναι από βαμβακερά υφάσματα με ζικ-ζακ και ανάγλυφο ριγέ σχέδιο και λευκή - navy μπλε και λευκή απόχρωση αντίστοιχα. Η λεπτομέρεια με το ρεαλιστικό καλαθάκι απο λινάτσα και τα κόκκινα κουμπάκια τελειοποιεί το σύνολο. Η μπομπονιέρα ολοκληρώνεται με κορδέλα σε ανάλογους χρωματισμούς, για να κρατηθεί το συννεφάκι με φιογκάκι. Διαστάσεις αντικείμενου 22.5 cm - 9.5 cm - 9.5 cm.

Το δεύτερο είναι κι αυτό από βαμβακερά υφάσματα με πατρόν με πουλιά και ανάγλυφο ριγέ σχέδιο και μπλε - σιέλ - μπεζ και μπεζ - εκρού απόχρωση αντίστοιχα. Η λεπτομέρεια με το ρεαλιστικό καλαθάκι απο λινάτσα και τα μπλε κουμπάκια τελειοποιεί το σύνολο. Η μπομπονιέρα ολοκληρώνεται με κορδέλα σε ανάλογους χρωματισμούς, για να κρατηθεί το συννεφάκι με φιογκάκι. Διαστάσεις αντικείμενου 22.5 cm - 9.5 cm - 9.5 cm.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής υφάσματος (όλα τα υφάσματα είναι βαμβακερά εξαιρετικής ποιότητας), χωρίς κάποια επιβάρυνση στη τιμή.

Η τιμή αντιστοιχεί σε ολοκληρωμένη μπομπονιέρα με:

a) συννεφάκι σε απόχρωση της επιλογής σας και

b) 7 κουφέτα: 5 μπισκοτοκουφέτα σοκολάτας με διάφορες φρουτένιες γεύσεις και 2  Chocoballs (κουφέτα με δημητριακά, σοκολάτα γάλακτος & λεπτή επικάλυψη ζάχαρης). 

Καλάθι  

Κανένα προϊόν

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν φπα

Καλάθι Ολοκλήρωση

Κατασκευαστές

Χωρίς κατασκευαστές